Sekretesspolicy för Kommissionen för Skattenytta

1. Introduktion Välkommen till Kommissionen för Skattenytta. Denna sekretesspolicy gäller för vår användning av den anpassade GPT-4-tjänsten tillhandahållen av OpenAI. Vi är engagerade i att skydda din integritet och förklarar här hur dina personuppgifter hanteras i samband med denna tjänst.

2. Datahantering och Ansvar Kommissionen för Skattenytta samlar inte in, lagrar eller analyserar personuppgifter genom vår användning av GPT-4-tjänsten. All datahantering, inklusive insamling och lagring, sköts av OpenAI. Vi hänvisar användare till OpenAIs sekretesspolicy för detaljerad information om hur deras data hanteras.

3. Användning av AI-tjänsten När du interagerar med vår anpassade GPT-4-tjänst, sker all datautbyte direkt med OpenAI:s servrar. Kommissionen för Skattenytta har ingen tillgång till innehållet i dessa interaktioner.

4. Begränsning av Ansvar Kommissionen för Skattenytta tar inget ansvar för dataskyddet i samband med användning av GPT-4-tjänsten. Frågor och funderingar gällande hantering av personuppgifter bör riktas direkt till OpenAI.

5. Användarnas Rättigheter Du har rätt att få information om de personuppgifter som OpenAI behandlar om dig och kan begära rättelse eller radering av dessa uppgifter enligt gällande dataskyddslagar.

6. Ändringar av Sekretesspolicyn Denna sekretesspolicy kan uppdateras för att återspegla förändringar i vår användning av GPT-4 eller ändringar i lagstiftningen. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker denna sida för att hålla dig informerad om eventuella uppdateringar.

7. Kontaktinformation För frågor som rör denna sekretesspolicy eller vår användning av GPT-4-tjänsten, vänligen kontakta oss på [lägg till kontaktinformation här].

Datum för senaste uppdatering: 2023-11-10

Om kommissionen

Kommissionen för skattenytta har tillkommit på initiativ av Leif Östling, tidigare VD för Scania. Syftet är att skifta fokus i det svenska välståndsbygget genom att undersöka hur vi kan få mer nytta för varje skattekrona. Kommissionen arbetar fristående från politiska partier och olika intressegrupperingar.
Läs mer här.

Vill du stödja Kommissionen?

Kommissionen för Skattenytta tar emot ekonomiskt stöd. Alla insamlade pengar används för Kommissionens löpande verksamhet.
Swishnummer: 1230771758
Bankgiro: 5822-8891
Tack för ditt bidrag!

Press & kontakt

Presskontakt:
Oskar Rådehed 
073-2042303

Följ oss i sociala medier

(c) Kommissionen för Skattenytta 2024

Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du cookies.